Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Замовити послугу з приєднання до електромереж можливо не виходячи з дому

October 24, 2017

Енергетична компанія «Херсонобленерго» розширює спектр онлайн-послуг для споживачів електроенергії. Цього разу жителям Херсонщини пропонується замовити послугу по приєднанню до електромереж через Інтернет, не виходячи з дому. Усім охочим надається можливість подавати заяву та пакет документів в електронному вигляді, а також спостерігати за процесом надання послуги з приєднання через особистий кабінет, та через sms-інформування.

Для цього достатньо лише зареєструватися на офіційному сайті ПрАТ «ЕК «Херсонобленерго», виконавши кілька нескладних кроків:

1. На головній сторінці сайту в верхньому лівому куточку необхідно знайти кнопку «Особистий кабінет», підвести курсор та натиснути на кнопку «Кабінет по приєднанню».

2. У відкритому вікні потрібно зареєструватися, заповнивши запропоновані графи та додавши наступні документи:

  • Ситуаційний план із зазначенням місця розташування електроустановки та викопіювання з топографо-геодезичного плану в масштабі 1:2000 із зазначенням місця розташування електроустановки, земельної ділянки або прогнозованої точки приєднання.
  • Копія будівельного паспорта або містобудівних умов та обмежень з графічною частиною із зазначенням місця розташування, потужності та категорії надійності електропостачання за кожним об'єктом замовника (для об'єктів, які приєднуються до електричних мереж уперше).
  • Копія документа, який підтверджує право власності чи користування цим об'єктом або, за відсутності об'єкта, право власності чи користування земельною ділянкою.
  • Копія належним чином оформленої довіреності чи іншого документа на право укладати договори особі, яка уповноважена підписувати договори (за потреби).
  • Копію документа, що підтверджує дієздатність особи: паспорт громадянина України, паспорт громадянина іноземної країни, посвідка на постійне проживання ідентифікаційний код тощо.    

3. Отримати sms-повідомлення про результат реєстрації.

Після реєстрації замовник отримує можливість контролювати процес надання послуги з приєднання електроустановок до електричних мереж онлайн, через персональний кабінет.

 

Нагору